/ C!T ROM 21 / CTROM21B.mdf / support / descript.ion
Text File  |  1999-08-18  |  735b  |  6 lines

1. 16-BIT 16-Bits support-bestanden die u eventueel nodig zou kunnen hebben. WAARSCHUWING: Kopieer alleen de bestanden die u nodig heeft!
  2. 32-BIT 32-Bits support-bestanden die u eventueel nodig zou kunnen hebben. WAARSCHUWING: Kopieer alleen de bestanden die u nodig heeft!
  3. DX6DUT DirectX 6 NL. Vele spellen onder Windows 95 hebben DirextX benodigd. Installeer deze versie als u een Nederlandse versie van Windows 95 heeft.
  4. DX6CORE    DirectX 6 Core. Vele spellen onder Windows 98 hebben DirextX benodigd. Installeer deze versie als u Windows 98 heeft. Werkt op alle versies van Windows 98.
  5. DX6ENG DirectX 6 US. Vele spellen onder Windows 95 hebben DirextX benodigd. Installeer deze versie als u een Engelse versie van Windows 95 heeft.