/ Global Amiga Experience / globalamigaexperience.iso / text_dtp / editor / turbotext / support / ttx_emul_txed.dfn < prev    next >
Text File  |  1995-07-10  |  3KB  |  89 lines

1.
  2. /** $VER: TTX_Emul_TxEd.dfn 2.0 (19.6.94)
  3.  **
  4.  ** This definition file contains menu, keyboard and mouse definitions to
  5.  ** emulate the TxEd+ editor.
  6.  **/
  7.
  8.
  9. MENUS:
  10.
  11.   MENU "Project"
  12.     ITEM "Clear"      ""  ClearFile
  13.     ITEM "Open"       "O" OpenFile
  14.     ITEM "Save"       "W" ExecARexxString "OPTIONS RESULTS; GetFileInfo; PARSE VAR RESULT x mod .; IF mod = 'YES' THEN SaveFile"
  15.     ITEM "Save AS"    "A" SaveFileAs
  16.     ITEM "Print Clip" "P" PrintClip
  17.     ITEM "QUIT"       "Q" CloseDoc
  18.
  19.   MENU "Edit"
  20.     ITEM "Mark Block"   "B" MarkBlk
  21.     ITEM "Cut Block"    "X" CutBlk
  22.     ITEM "Copy Block"   "C" CopyBlk
  23.     ITEM "Insert Block" "I" PasteClip
  24.     ITEM "Delete Line"  "K" ExecARexxString "OPTIONS RESULTS; DeleteLine; SetClip(ADDRESS()||'TTX_TxEd_line', '')"
  25.     ITEM "Del to EOL"   "Y" ExecARexxString "OPTIONS RESULTS; GetCursorPos; PARSE VAR RESULT x col .; GetLine col; SetClip(ADDRESS()||'TTX_TxEd_line', RESULT); DeleteEOL"
  26.     ITEM "UnDelete Ln"  "L" ExecARexxString "clip = GetClip(ADDRESS()||'TTX_TxEd_line'); IF clip = '' then UndeleteLine; else Insert TEXT clip"
  27.     ITEM "Delete Word"  "/" DeleteEOW
  28.
  29.   MENU "Cursor"
  30.     ITEM "Fwrd Word"       "." MoveNextWord
  31.     ITEM "Back Word"       "," MovePrevWord
  32.     ITEM "Beg/End of Ln"   "]" ExecARexxString "OPTIONS RESULTS; GetCursorPos; PARSE VAR RESULT x col .; IF col=1 THEN MoveEOL; ELSE MoveSOL"
  33.     ITEM "Scroll Up"       "U" MoveUpScr
  34.     ITEM "Scroll Down"     "D" MoveDownScr
  35.     ITEM "Beg/End of file" "T" ExecARexxString "OPTIONS RESULTS; GetCursorPos; PARSE VAR RESULT line .; IF line=1 THEN MoveEOF; ELSE MoveSOF"
  36.     ITEM "Jump to line"    "J" Move
  37.
  38.   MENU "Search"
  39.     ITEM "Search"     "S" ExecARexxString "CALL SetClip(ADDRESS()||'TTX_TxEd','Find'); OpenRequester Find"
  40.     ITEM "Replace"    "R" ExecARexxString "CALL SetClip(ADDRESS()||'TTX_TxEd','Change'); OpenRequester FindChange"
  41.     ITEM "Repeat S/R" "G" ExecARexxString "clip = GetClip(ADDRESS()||'TTX_TxEd'); IF clip = 'Find' THEN Find; IF clip = 'Change' THEN FindChange"
  42.
  43.   MENU "Random"
  44.     ITEM "Word Wrap"  ""  SetPrefs WordWrap Toggle
  45.     ITEM "Overstrike" "V" SetPrefs Overstrike Toggle
  46.     ITEM "Read Only"  ""  SetReadOnly Toggle
  47.     ITEM "Hex Entry"  "H" OpenRequester Hex
  48.     ITEM "Color"      "2" OpenRequester ColorPrefs
  49.     ITEM "New CLI"    "3" ExecTool "NewShell CON:0/50//130/AmigaShell/SCREEN%s/CLOSE"
  50.     ITEM "More TTX"   "4" OpenDoc
  51.     ITEM "Paragraph"  "F" FormatParagraph
  52.     ITEM "Tab Size"   "    " OpenRequester TabPrefs
  53.     ITEM "Cmd Line"   "5" ExecARexxMacro Console TurboText:Rexx/CmdShell.ttx
  55.   MENU "Prefs"
  56.     ITEM "Change..."           "" OpenRequester Prefs
  57.     BAR
  58.     ITEM "Open Prefs..."       "" OpenPrefs
  59.     ITEM "Save Prefs As..."    "" SavePrefs
  60.     ITEM "Save As Defaults"    "" SaveDefPrefs
  61.     BAR
  62.     ITEM "Open Definitions..." "" OpenDefinitions
  66. KEYBOARD:
  68.   CURSOR_UP          MoveUp
  69.   CURSOR_DOWN        MoveDown
  70.   CURSOR_RIGHT       MoveRight
  71.   CURSOR_LEFT        MoveLeft
  72.   SHIFT-CURSOR_UP    MoveUpScr
  73.   SHIFT-CURSOR_DOWN  MoveDownScr
  74.   SHIFT-CURSOR_RIGHT MoveNextWord
  75.   SHIFT-CURSOR_LEFT  MovePrevWord
  76.   CTRL-CURSOR_UP     MoveSOF
  77.   CTRL-CURSOR_DOWN   MoveEOF
  78.   CTRL-CURSOR_RIGHT  MoveEOL
  79.   CTRL-CURSOR_LEFT   MoveSOL
  81.   ENTER              InsertLine NoBreak Indent
  85. MOUSE_BUTTONS:
  87.   DOUBLELEFT MarkBlk