home *** CD-ROM | disk | FTP | other *** search
/ ftp.f-secure.com / 2014.06.ftp.f-secure.com.tar / ftp.f-secure.com / support / temp / psb / PSBWKS9.exe / program / inst / fsav_1.0-908.nor.fip / fsav / nor / plugin / fsav.nor.ini next >
INI File  |  2009-12-11  |  301b  |  6 lines

1. [Product]
  2. DisplayName=Beskyttelse mot virus/spionprogrammer
  3. UnInstDisplayName=F-Secure Client Security - Beskyttelse mot virus/spionprogrammer
  4. ProductInfoTip=Virus- og spionprogrambeskyttelse beskytter datamaskinen mot skadelig programvare som virus, ormer, trojanske hester og spionprogrammer.