VΣlkommen till SafeClean Utilities 3

Ett Windows-system Σr aldrig perfekt. Hσrddisken blir ofta full med skrΣp som du Σr inte Σr medveten om men som slukar diskutrymme. Det Σr inte lΣtt att g÷ra sig av med skrΣpet och vare sig du tillh÷r de okunniga eller bara tycker det Σr trσkigt att stΣda.

SafeClean Utilities Σr ett paket med fiffiga verktyg som f÷renklar ditt arbete med att rensa och optimera ditt Windows-system. Du kan ta bort "skrΣpfiler" som inte anvΣnds av nσgra program, utplσna spσr frσn Internets÷kningar eller analysera hur hσrddisken utnyttjas. Alla komponenter presenteras i ett intuitivt anvΣndargrΣnssnitt och det Σr mycket lΣtt att b÷rja anvΣnda programmet.

F÷r avancerade anvΣndare finns det flera finesser som lσter dig ta total kontroll ÷ver reng÷ringen. En regelbaserad s÷kfunktion lσter dig finjustera s÷kningar och upptΣcka on÷diga filer enligt dina egna ÷nskemσl. OLE Automation g÷r att du kan anropa SafeClean Utilities frσn andra programmeringsverktyg sσsom Microsoft Visual basic eller VBScript.

Om du Σr en ny anvΣndare av SafeClean Utilities 3.xx:
Introduktion till SafeClean Utilities (rekommenderas)

Om du tidigare har provat version 1.xx eller 2.xx:
Nyheter i version 3.xx

Om du Σr registrerad anvΣndare av 1.xx eller 2.xx:
Uppdateringsinformation f÷r registrerade anvΣndare

Gilla du programmet och vill registrera det:
Hur registrerar man SafeClean Utilities 3.xx?