Kommandoradsparametrar

I SafeClean Utilities har du m÷jlighet att stΣda automatiskt. Du kan antingen specifiera kommando rad parametrar eller skriva en Shell Script med OLE automation.

Parametrar tillgΣngligt i SafeClean Utilities 3.0 Σr listad hΣr:

Parametrar

/auto

Starta automatiskt lΣge. Denna parameter mσste finnas f÷r att kunna anvΣnder parametrar nedan.

/scan:"C:\"

Bara granska den givna enheten eller mappen. Om du inte anvΣnder denna parameter, kommer SafeClean Utilities att granska alla hσrddiskar.

/setting:"C:\my_setting_path\settings.ini"

AnvΣnda denna anpassade instΣllningsbeskrivning istΣllet f÷r den standard versionen

/autoclean

Rensa filerna utan att frσga anvΣndaren

/zipdelete /target:"C:\xxxxx\test.zip"

VΣlj "ZIP & Ta bort" som standard stΣdning

/move /target:"C:\xxx\"

VΣlj "Flytta" som standard stΣdning

/recycle

VΣlj "Papperskorg" som standard stΣdning

/deleteonly

VΣlj "Ta bort" som standard stΣdning

/ignorefiles

Ignorera Disks÷kning relaterade regler i instΣllningsbeskrivningen

/ignoretracks

Ignorera Spσrs÷kning relaterade regler i instΣllningsbeskrivningen

/ignoreshortcuts

Ignorera GenvΣgss÷kning relaterade regler i instΣllningsbeskrivningen

/ignoreprograms

Ignorera "╓vergivna Program"-s÷kning relaterade regler i instΣllningsbeskrivningen

/help

Startar SafeClean Utilities hjΣlp

/diskinfo
/diskinfo:"C:\xxx\path_to_explore"

Startar Disk Information och granskar mappen

Exempel

Om du vill lσta SafeClean Utilities granska alla dina enheter och automatiskt tar bort dem, kan du anvΣnda:

C:\path_to_the_program\safecln.exe /auto /delete /autoclean

Om du bara vill granska "program" mappen och Windows mappen, sedan flytta filer till c:\backup\ och du vill frσga anvΣndare innan rensningen, kan du anvΣnda:

C:\path_to_the_program\safecln.exe /auto /scan:"c:\program files\" /scan:"c:\windows\" /move /target:"c:\backup"

Relaterade lΣnkar