home *** CD-ROM | disk | FTP | other *** search
/ Dinosaurusten Jäljillä / CDRDINO.ISO / help / hl67m2.dib (.png) < prev    next >
Bitmap Image  |  1997-09-10  |  84KB  |  535x351  |  8-bit (120 colors)
Labels: book | bulletin board | monitor | plant | sidewalk | web site
OCR: ONGELMIA? painiketta alhaalla la vetamalla osoitinta aiheuttaa seuraavan virheilmoitu ksen. kun alaspain. kunnes tehtavapalkki katoaa medi asoitin kaynnistetaan ohjelman nakyvista Tee tama ennen kuin kaynnistat asennuk ksen jalkeen: Dinosaurusten jaljilla ohjelman Toinen vaihtoehto on napsauttaa tehtavapalkin aMedia Player settings have been changed by tyhjaa aluetta hiiren kak kospainik keella, another program Asa result Player valita nayttoon tulevasta valikosta vaihto not work correctly. ehto Ominaisuudet (Properties) 13 otta malla kayttoon Piilota automaattisesti To fix this problem, click Tes To exit without -val htoehto (Auto Hide). fixing this problem, click No. Mediasoitt timeen liittyvat ongel lmat Ongelma poistuu, kun napsautat Kylla CD -ROM Dinasaurusten jatjilla toimii paini ke ...