/ My First Amazing British Isles Explorer / Dkilbix.iso / pc / support / s3 / trio64v / s3refre.ini < prev    next >
INI File  |  1996-05-07  |  11KB  |  217 lines

1. [Language]
  2. Language = English
  3.
  4. [English]
  5. PageName            = S3 Refresh
  6. OK                  = OK
  7. Cancel              = Cancel
  8. Yes                 = Yes
  9. No                  = No
  10. ChangeConfiguration = Change Configuration
  11. BoxCaption          = Display Properties
  12. MsgRestore          = Windows has restored your original desktop Refresh Rate.
  13. MsgVerify           = You changed  your desktop Refresh Rate. Do you want to keep this Refresh Rate?
  14. MsgWarning          = Windows will now change your desktop Refresh Rate. This could take a few seconds, during which your screen might flicker, If Windows does not reappear correctly, wait 10 seconds, and your original settings will be restored.
  15.
  16.
  17. [Japanese]
  18. î╛îΩüüëpüuëpîΩüv
  19.
  20. PageName                = ╪╠┌»╝¡
  21. Yes                         = é═éó
  22. No                          = éóéóéª
  23. OK                          = OK
  24. Cancel                  = ╖¼▌╛┘
  25. ChangeConfiguration     = ║▌╠¿╕▐┌░╝«▌ò╧ìX
  26. BoxCaption              = ╠▀█╩▀├¿ò\Ī
  27. MsgRestore              = │▓▌─▐│╜▐é═éáé╚é╜é╠╡╪╝▐┼┘é╠├▐╜╕─»╠▀╪╠┌»╝¡┌░─é≡ë±ò£é╡é▄é╡é╜üB
  28. MsgVerify               = éáé╚é╜é═├▐╜╕─»╠▀╪╠┌»╝¡┌░─é≡ò╧ìXé╡é▄é╡é╜üBé▒é╠╪╠┌»╝¡┌░─é≡ò█æ╢é╡é▄é╖é⌐üB
  29. MsgWarning              = │¿▌─▐│╜▐é═éáé╚é╜é╠╪╠┌»╝¡┌░─é≡ò╧ìXé╡é▄é╖üB Éöòbè╘é⌐é⌐éΦé▄é╖üBé╗é╠è╘üA╜╕╪░▌é¬ô_û┼é╖éΘé▒é╞é¬éáéΦé▄é╖üB│¿▌─▐│╜▐é¬É│é╡é¡ùºé┐Åπé¬éτé╚éóÅΩìçé═üA10òbè╘æ╥é┴é─é¡é╛é│éóüBî│é╠É▌ÆΦé¬ë±ò£é│éΩé▄é╖üB
  30.
  31.
  32. [Norwegian]
  33. PageName            = Oppfrisk
  34. Yes                 = Ja
  35. No                  = Nei
  36. OK                  = OK
  37. Cancel              = Avbryt
  38. ChangeConfiguration = Endre konfigurasjon
  39. BoxCaption          = Skjermegenskaper
  40. MsgRestore          = Windows har gjenopprettet din opprinnelige oppfriskingshastighet for skrivebord.
  41. MsgVerify           = Du har endret din oppfriskingshastighet for skrivebord. Vil du beholde denne oppfriskingshastigheten?
  42. MsgWarning          = Nå endrer Windows din oppfriskingshastighet for skrivebord. Dette kan ta noen sekunder, og skjermen kan flimre. Hvis Windows ikke vises som det skal etterpå, venter du 10 sekunder, så gjenopprettes dine opprinnelige innstillinger.
  43.
  44.
  45. [Dutch]
  46. PageName            = Refresh
  47. Yes                 = Ja
  48. No                  = Nee
  49. OK                  = OK
  50. Cancel              = Annuleren
  51. ChangeConfiguration = Configuratie wijzigen
  52. BoxCaption          = Eigenschappen voor Beeldscherm
  53. MsgRestore          = Windows heeft de originele refresh-rate van het bureaublad hersteld.
  54. MsgVerify           = U heeft de refresh-rate van het bureaublad gewijzigd. Wilt u deze refresh-rate behouden?
  55. MsgWarning          = Windows wijzigt nu de refresh-rate van het bureaublad. Dit kan enkele seconden duren en het scherm kan gaan knipperen. Als Windows daarna niet goed wordt weergegeven, wacht dan 10 seconden, waarna uw oorspronkelijke instellingen weer worden hersteld.
  56.
  57.
  58. [Latin American Spanish]
  59. PageName            = Regenerar
  60. Yes                 = Sí
  61. No                  = No
  62. OK                  = Aceptar
  63. Cancel              = Cancelar
  64. ChangeConfiguration = Cambiar Configuración
  65. BoxCaption          = Visualizar Propiedades
  66. MsgRestore          = Windows ha restaurado la Velocidad de Regeneración original de computadora de escritorio.
  67. MsgVerify           = Usted cambió la Velocidad de Regeneración de la computadora de escritorio. ¿Desea quedarse con esta Velocidad de Regeneración?
  68. MsgWarning          = Windows cambiará ahora la Velocidad de Regeneración de su computadora de escritorio. Esto puede llevar algunos segundos, durante los cuales es posible que la pantalla titile.  Si Windows no vuelve a aparecer correctamente, espere 10 segundos y se restaurarán las disposiciones originales.
  69.
  70.
  71. [Italian]
  72. PageName            = Aggiornamento
  73. Yes                 = Sì
  74. No                  = No
  75. OK                  = OK
  76. Cancel              = Annulla
  77. ChangeConfiguration = Cambia configurazione
  78. BoxCaption          = Visualizza proprietà
  79. MsgRestore          = Windows ha ripristinato la velocità di aggiornamento originaria del desktop.
  80. MsgVerify           = La velocità di aggiornamento del desktop è stata modificata. Si desidera confermare la nuova velocità?
  81. MsgWarning          = Windows modificherà la velocità di aggiornamento del desktop. L'operazione durerà alcuni secondi, durante i quali la visualizzazione potrebbe non essere perfetta. Nel caso in cui Windows non venga visualizzato correttamente, attendere 10 secondi e le impostazioni originali verranno ripristinate.
  82.
  83.
  84. [German]
  85. PageName            = Aktualisieren
  86. Yes                 = Ja
  87. No                  = Nein
  88. OK                  = OK
  89. Cancel              = Abbrechen
  90. ChangeConfiguration = Konfiguration ändern
  91. BoxCaption          = Eigenschaften von Anzeige
  92. MsgRestore          = Die ursprüngliche Bildwiederholungsfrequenz wurde wiederhergestellt.
  93. MsgVerify           = Sie haben die Bildwiederholungsfrequenz geändert. Möchten Sie diese Bildwiederholungsfrequenz beibehalten?
  94. MsgWarning          = Die Bildwiederholungsfrequenz wird jetzt geändert. Während dieses Vorgangs, der einige Sekunden lang dauert, können Bildstörungen auftreten. Wenn das Bild von Windows innerhalb von 10 Sekunden nicht richtig hergestellt werden kann, werden die ursprünglichen Einstellungen wiederhergestellt.
  95.
  96.
  97. [French]
  98. PageName            = Rafraîchir
  99. Yes                 = Oui
  100. No                  = Non
  101. OK                  = OK
  102. Cancel              = Annuler
  103. ChangeConfiguration = Modifier la configuration
  104. BoxCaption          = Afficher les propriétés
  105. MsgRestore          = Windows a restauré la vitesse de rafraîchissement d'origine du bureau.
  106. MsgVerify           = Vous avez modifié la vitesse de rafraîchissement du bureau. Voulez-vous conserver cette vitesse de rafraîchissement ?
  107. MsgWarning          = Windows va maintenant modifier la vitesse de rafraîchissement du bureau. Cette opération peut durer quelques secondes pendant lesquelles l'écran se met à clignoter. Si Windows n'est pas réaffiché correctement, attendez 10 secondes. Vos paramètres originaux sont restaurés.
  108.
  109.
  110. [Finnish]
  111. PageName            = Virkistä
  112. Yes                 = Kyllä
  113. No                  = Ei
  114. OK                  = OK
  115. Cancel              = Peruuta
  116. ChangeConfiguration = Muuta kokoonpanoa
  117. BoxCaption          = Näytä ominaisuudet
  118. MsgRestore          = Windows on palauttanut työpöydän alkuperäisen virkistystaajuuden.
  119. MsgVerify           = Olet muuttanut työpöydän virkistystaajuutta. Haluatko pitää tämän virkistystaajuuden?
  120. MsgWarning          = Windows muuttaa nyt työpöydän virkistystaajuutta. Se vie muutaman sekunnin, jona aikana näyttöruutu voi välkkyä. Jos Windows ei tule näkyviin oikein, odota 10 sekuntia, jonka jälkeen alkuperäiset asetukset palautuvat.
  121.
  122.
  123. [Danish]
  124. PageName            = Opfrisk
  125. Yes                 = Ja
  126. No                  = Nej
  127. OK                  = OK
  128. Cancel              = Annuller
  129. ChangeConfiguration = Ændre konfiguration
  130. BoxCaption          = Vis egenskaber
  131. MsgRestore          = Windows har genskabt den oprindelige opfriskningshastighed.
  132. MsgVerify           = Du har ændret opfriskningshastighed. ¥nsker du at bibeholde denne opfriskningshastighed?
  133. MsgWarning          = Windows ændrer opfriskningshastigheden. Det kan tage nogle få sekunder, hvor skærmen kan flimre lidt. Hvis Windows ikke vises korrekt, kan du vente 10 sek., hvorefter de originale indstillinger vil blive genskabt.
  134.
  135.
  136. [Brazilian Portuguese]
  137. PageName            = Renovar
  138. Yes                 = Sim
  139. No                  = N╞o
  140. OK                  = OK
  141. Cancel              = Cancelar
  142. ChangeConfiguration = Alterar Configuraç╞o
  143. BoxCaption          = Propriedades do Vídeo
  144. MsgRestore          = O Windows restaurou a Taxa de Renovaç╞o original do computador de mesa.
  145. MsgVerify           = Você alterou a Taxa de Renovaç╞o do computador de mesa. Você deseja manter essa Taxa de Renovaç╞o?
  146. MsgWarning          = O Windows vai agora alterar a Taxa de Renovaç╞o do computador de mesa. Isso poderá levar alguns segundos durante os quais a tela talvez trema. Se o Windows n╞o reaparecer corretamente, espere 10 segundos e as configuraçΣes originais ser╞o restauradas.
  147.
  148.
  149. [└╥╔╥]
  150. └╥╔╥  = ═╤ºí─╔
  151.
  152. [═╤ºí─╔]
  153. PageName         = ├╒α┐├¬
  154. Yes                 = π¬Φ
  155. No                  = Σ┴Φπ¬Φ
  156. OK                  = ╡í┼º
  157. Cancel              = ┬íα┼╘í
  158. ChangeConfiguration = α╗┼╒Φ┬╣ñ═╣┐╘αí═α├¬╤╣
  159. BoxCaption          = ╛├═╛α╛═├∞╡╒í╥├ß╩┤º╝┼
  160. MsgRestore          = ╟╘╣Γ┤╟╩∞Σ┤Θα├╒┬íñ╫╣═╤╡├╥├╒α┐├¬ó═ºα┤╩í∞╖═╗ó═ºα┤╘┴
  161. MsgVerify           = ñ╪│Σ┤Θα╗┼╒Φ┬╣═╤╡├╥├╒α┐├¬ó═ºα┤╩í∞╖═╗  ñ╪│╡Θ═ºí╥├αíτ║═╤╡├╥π╦┴Φ╣╒Θ╦├╫═Σ┴Φ
  162. MsgWarning          = ╟╘╣Γ┤╟╩∞¿╨╖╙í╥├α╗┼╒Φ┬╣═╤╡├╥├╒α┐├¬ó═ºα┤╩í∞╖═╗ ½╓Φºπ¬Θα╟┼╥╗├╨┴╥│ 2-3 ╟╘╣╥╖╒  ├╨╦╟Φ╥º╣╒Θ¿═└╥╛═╥¿í├╨╛├╘║Σ┤Θ  ╢Θ╥╟╘╣Γ┤╟╩∞Σ┴Φ╗├╥í»═┬Φ╥º╢┘í╡Θ═º π╦Θ├═ 10 ╟╘╣╥╖╒  ═╤╡├╥├╒α┐├¬ó═ºα┤╘┴¿╨╢┘íα├╒┬í┴╥π¬Θπ╦┴Φ
  163.
  164.
  165. [Traditional Chinese]
  166. PageName            = ¡½╖s╛π▓z
  167. Yes                 = ¼O
  168. No                  = º_
  169. OK                  = ╜T⌐w
  170. Cancel              = ¿·«°
  171. ChangeConfiguration = ┼▄º≤▓╒║A
  172. BoxCaption          = ┼πÑ▄╛╣ñ║«e
  173. MsgRestore          = Windows ñw┴┘¡∞▒z¬║¡∞⌐l«α¡▒¡½╖s╛π▓z│t▓víC
  174. MsgVerify           = ▒zñw┼▄º≤▒z¬║«α¡▒¿Ω╖s▓víC▒z¼Oº_¡n½O»dª╣¡½╖s╛π▓z│t▓víH
  175. MsgWarning          = Windows ▒N¡n┼▄º≤▒z¬║«α¡▒¡½╖s╛π▓z│t▓víCª╣ñuº@╗▌«╔╝╞¼φíC╢iªµ┼▄º≤«╔íA┐├╣⌡Ñi»α╖|░{├{íCªp¬G Windows ñú»α½∞┤_Ñ┐▒`┼πÑ▄íA╜╨╡ѽ▌ 10 ¼φíA┼²¡∞⌐l│]⌐wª█░╩½∞┤_íC
  176.
  177.
  178. [Simplified Chinese]
  179. PageName            = ╦ó╨┬
  180. Yes                 = ╩╟
  181. No                  = ╖±
  182. OK                  = ╚╖╢¿
  183. Cancel              = ╚í╧√
  184. ChangeConfiguration = ╕ⁿ╕─┼Σ╓├
  185. BoxCaption          = ╧╘╩╛╞≈╩⌠╨╘
  186. MsgRestore          = Windows ╥╤╗╣╘¡─·╡─╘¡╩╝╫└├µ╦ó╨┬┬╩íú
  187. MsgVerify           = ─·╥╤╕ⁿ╕──·╡─╫└├µ╦ó╨┬┬╩íú─·╩╟╖±╥¬▒ú┴⌠┤╦╦ó╨┬┬╩ú┐
  188. MsgWarning          = Windows ╜½╥¬╕ⁿ╕──·╡─╫└├µ╦ó╨┬┬╩íú┤╦╚╬╬±╨Φ╩▒╩²├δíú╜°╨╨╕ⁿ╕─╩▒ú¼╞┴─╗┐╔─▄╗ß╔┴╦╕íú╚τ╣√ Windows ▓╗─▄╗╓╕┤╒²│ú╧╘╩╛ú¼╟δ╡╚┤² 10 ├δú¼─·╡─╘¡╩╝╔Φ╓├╗ß╫╘╢»╗╓╕┤íú
  189.
  190.
  191. [Korean]
  192. PageName            = ╕«╟┴╖╣╜¼
  193. Yes                 = ┐╣
  194. No                  = ╛╞┤╧┐└
  195. OK                  = ╚«└╬
  196. Cancel              = ├δ╝╥
  197. ChangeConfiguration = ╚»░µ ╝│┴ñ ║»░µ
  198. BoxCaption          = ╡≡╜║╟├╖╣└╠ ╡ε╖╧ ┴ñ║╕
  199. MsgRestore          = └⌐╡╡┐∞╕ª ┐°╖í└╟ ╡Ñ╜║┼⌐┼╛ ╕«╟┴╖╣╜¼ ╝╙╡╡╖╬ ║╣▒╕╟╧╜╩╜├┐└.
  200. MsgVerify           = ╡Ñ╜║┼⌐┼╛ ╕«╟┴╖╣╜¼ ╝╙╡╡╕ª ║»░µ╟╧┐┤╜└┤╧┤┘. └╠ ╕«╟┴╖╣╜¼ ╝╙╡╡╕ª ╗τ┐δ╟╧░┌╜└┤╧▒ε?
  201. MsgWarning          = └╠┴ª └⌐╡╡┐∞░í ╕«╟┴╖╣╜¼ ╝╙╡╡╕ª ║»░µ╟╒┤╧┤┘. └╠┤┬ ╚¡╕Θ└╠ ▒⌠╣┌░┼╕«╕Θ╝¡ ╕ε ║╨┴ñ╡╡ ╝╥┐Σ╡╦┤╧┤┘, └⌐╡╡┐∞░í ┤┘╜├ ┴ñ╚«╟╧░╘ ╟Ñ╜├╡╟┴÷ ╛╩┤┬ ░µ┐∞, 10├╩╡┐╛╚ ▒Γ┤┘╕░ ┤┘└╜, ┐°╖í└╟ ╝│┴ñ└╕╖╬ ║╣▒╕╟╧╜╩╜├┐└.
  202.
  203.
  204. [Swedish]
  205. PageName            = Uppdatera
  206. Yes                 = Ja
  207. No                  = Nej
  208. OK                  = OK
  209. Cancel              = Avbryt
  210. ChangeConfiguration = Ändra konfiguration
  211. BoxCaption          = Visa egenskaper
  212. MsgRestore          = Windows har återställt skrivbordets originaluppdateringshastighet.
  213. MsgVerify           = Du har ändrat skrivbordets uppdateringshastighet. Vill du behålla denna inställning?
  214. MsgWarning          = Windows kommer nu att ändra skrivbordets uppdateringshastighet. Detta kan ta några sekunder och bildskärmen kan flimra. Om Windows inte visas igen, vänta 10 sekunder medan dina originalinställningar återställs.