F≤rum - dotazy a odpov∞di

Re: Re: Sdru₧enφ fyzick²ch osob
Autor p°φsp∞vku: Dana
(vlo₧eno dne: 5.5.2000 23:07:50)
D∞kuji za odpov∞∩, ale nenφ mi jasnΘ, proΦ F┌ vy₧adoval do smlouvy o sdru₧enφ uvΘst jmΘno nositele ·Φetnictvφ? Vedeme toti₧ jmΘnem nositele ·Φetnictvφ jedno ·Φto, ve kterΘm oznaΦujeme vÜechny ∩a≥ovΘ doklady inicißlami nositele ·Φetnictvφ, na konci zda≥ovacφho obdobφ rozd∞lujeme v souladu se smlouvou p°φjmy a v²daje na jednotlivΘ Φleny sdru₧enφ a obdobn∞ i zda≥ujeme. Nenφ mi potom jasnΘ (na zßklad∞ VaÜφ informace) jak²m zp∙sobem by se postupovalo v praxi nap°. ve 30-ti ΦlennΘm sdru₧enφ - tam by si ka₧d² vedl svΘ ·Φetnictvφ, na konci roku by se toto ·Φto "sdru₧ilo" dohromady a potΘ rozd∞lovalo v souladu se smlouvou ke zdan∞nφ? To je trochu "kostrbatΘ"!! Pot°ebovala bych tuto problematiku probrat s n∞k²m, kdo mß ve vedenφ ·Φta sdru₧enφ praktickou zkuÜenost nap°. z kontroly, proto₧e F┌ je s postupem, kter² u₧φvßme obeznßmen a nic nenamφtal, da≥ov² poradce tvrdφ, ₧e za sdru₧enφ vede ·Φetnictvφ jedna FO a na p°iznßnφ DPH je souΦet da≥ovΘho p°iznßnφ FO a p°iznßnφ sdru₧enφ. Jak to tedy vlastn∞ je??? Nechce se mi shßn∞t dalÜφho da≥ovΘho poradce, proto zkouÜφm tuto cestu. Dφky

Odpov∞di na tento p°φsp∞vek:

Re: Re: Re: Sdru₧enφ fyzick²ch osob  
Autor p°φsp∞vku: Karel (vlo₧eno dne: 6.5.2000 12:22:53)