Meny

Eliteserien 1998

Terningkast 4

HAUGESUND - ROSENBORG 0 - 3 (0 - 2)

Mσlsjanser: 10 - 12. Haugesund Stadion. Tilskuere: 5690. Dommer: Terje Hauge, Lyngb° - 6 p.. Mσl: 0-1 (5) M. Jakobsen, 0-2 (27) E. Hoftun (J. S°rensen), 0-3 (85) T. Dahlum. Innbyttere: H: S. Hauge 9 min. for J. Grindhaug, T. Jacobsen 4 min. for A. Helgeland, K. Jensen 7 min. for B. Garba, R: T. Dahlum 23 min. for J. S°rensen.

Sum 11 mann: 55

FK Haugesund lider av et gedigent corner-kompleks. Pσ to hjemmekamper mot serielederne Molde og Rosenborg har laget sluppet inn seks mσl, samtlige etter cornere. Dette mσ trener Conny Carlsson snarest rette pσ. Bortsett fra d°dballproblemet er nemlig laget tidvis pσ h°yde med sine motstandere. I gσr σpnet Rosenborg ved σ ta ledelsen allerede etter fire minutter (Mini). Da sσ det en stund ut som om Haugesund hadde gitt opp allerede, men laget kom tibake. Ny RBK-corner etter 27 minutter avgjorde imidlertid kampen. Hoftun scoret med hodet. 2. omgang var relativt jevnspilt. Hjemmelaget skapte fortsatt sjanser, men avslutningene ble for puslete. Fem minutter f°r slutt scoret innbytter Dahlum etter nok en corner.